затвори

ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ И ХАРЕСВАНИЯ СА ВАЖНИ ЗА НАС!

Гласувайте за нас всеки ден, за да подпомогнете развитието ни.
Кликнете тук и след това потвърдете гласа си. Благодарим Ви!
Вход
x
#

Илиян впечатли гръцки медии

Илиян и екипът му привлякоха вниманието на гръцки медии, които не пропуснаха да му вземат интервю. Това се случи тези дни в Кавала, където бе локацията за реализацията на новия видеоклип на певеца.

Той вече предостави ексклузивни кадри и за музикалните фенове си в България. Снимките подсказват, че предстои нещо свежо и лятно, с привкус на R&B. Визията на певеца е на водещ моден бранд и също следва тази линия.

В проекта ще видим Илиян да участва в хореографията на балета. По думите на професионалистите танците много му се отдават и затова музиклания изпълнител е решил сериозно да се заеме с уроци.

Цялото лято за певеца ще бъде динамично и изпълнено с работа. Той е подготвил още изненади за своите фенове, които ще радва и в нощните клубове. Тази вечер за Илиян предстои двойно морско парти в Китен.

11 юли 2018

Още музикални новини

Музикален поздрав от Rewald
Facebook Страница
Tags cloud
horos   Cool   Rock   Disasters   Pruzi   112   Remixed   Vishal   someday   Ego   Crossing   Valli   toate   Trafik   002   Castaldo   Form   Cleansing   2Milli   Poca   Uteshitelna   Sudjena   Sembello   scrappy