затвори

ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ И ХАРЕСВАНИЯ СА ВАЖНИ ЗА НАС!

Гласувайте за нас всеки ден, за да подпомогнете развитието ни.
Кликнете тук и след това потвърдете гласа си. Благодарим Ви!
Вход
x
#

Илиян впечатли гръцки медии

Илиян и екипът му привлякоха вниманието на гръцки медии, които не пропуснаха да му вземат интервю. Това се случи тези дни в Кавала, където бе локацията за реализацията на новия видеоклип на певеца.

Той вече предостави ексклузивни кадри и за музикалните фенове си в България. Снимките подсказват, че предстои нещо свежо и лятно, с привкус на R&B. Визията на певеца е на водещ моден бранд и също следва тази линия.

В проекта ще видим Илиян да участва в хореографията на балета. По думите на професионалистите танците много му се отдават и затова музиклания изпълнител е решил сериозно да се заеме с уроци.

Цялото лято за певеца ще бъде динамично и изпълнено с работа. Той е подготвил още изненади за своите фенове, които ще радва и в нощните клубове. Тази вечер за Илиян предстои двойно морско парти в Китен.

11 юли 2018

Още музикални новини

Музикален поздрав от lyuba
Facebook Страница
Tags cloud
Astronauts   577   EMOTIVNO   lujata   Jones   Razdqla   Edva   Punches   Track14   Yaro   2009   100   Mamma   Rikert   mojeh   nqmam   Sasho   Viara   Zoki   Remixl   prideshio   Gobac   Mornings   cvili   Ied