затвори

ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ И ХАРЕСВАНИЯ СА ВАЖНИ ЗА НАС!

Гласувайте за нас всеки ден, за да подпомогнете развитието ни.
Кликнете тук и след това потвърдете гласа си. Благодарим Ви!
Вход
x
#

Мария: Любовта не трябва да бъде перфектна

Мария преди време разкри, че сърцето й е в плен на нова любов. Въпреки че не иска да говори много за това какво се случва в личен план, щастието определено е изписано на лицето й.

Певицата грее по време на своите участия, а когато не е на сцената се радва на споделени моменти с любимите си хора. В една от публикациите си в социалната мрежа наскоро певицата сподели красив кадър с послание за любовта.

“Любовта не трябва да бъде перфектна, достатъчно е да бъде истинска“ – отбеляза тя. Неведнъж актуалната звезда на „Пайнер“ е казвала, че именно любовта за нея е муза и вдъхновение за всичко, което прави.

Публиката също е неин стимул да се развива като артист. Затова тя влага цялата си енергия в проектите, по които работи. Това лято за Мария ще започва с типично попфолк парче, създадено от композитора Радомир Кишев. Подготвя още два интересни проекта, които със сигурност ще привлекат вниманието на меломаните.

Тази вечер хитовата певица ще бъде в центъра и на клубния живот в Пловдив, където има участие.

6 юни 2018

Още музикални новини

Музикален поздрав от Rewald
Facebook Страница
Tags cloud
Direction   Prayers   Feeling   igrachkata   alarm   mojeh   LJUBICU   Benz   121   Zastala   Indians   lujata   zlato   Noris   zemer   Naomi   dragih   Brate   Candi   poklon   SAULIC   Slicerboys   nqmam   Juicy   Kurvi