затвори

ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ И ХАРЕСВАНИЯ СА ВАЖНИ ЗА НАС!

Гласувайте за нас всеки ден, за да подпомогнете развитието ни.
Кликнете тук и след това потвърдете гласа си. Благодарим Ви!
Вход
x
#

Симона Загорова: Единственият път е нагоре!

Певицата ще участва на BG MUSIC FESTIVAL, който ще се проведе в Сандански на 8 и 9 юни

Симона Загорова е финалист в 4-тия сезон на „Гласът на България“. За краткото време откакто е на професионалната сцена, певицата реализира множество самостоятелни песни и видеоклипове. „Скрита в сърцето ти“, „Моето момче“, „На моята честота“, „Достъп забранен“, „SOS“ ( с участието на Искрен Тончев – Искрата) са актуалните й сингли. Записва и няколко дуета с майка си Глория – „Моята първа награда“, „Имам нужда от теб“, „Ако счупят всяка нота“, „Няма кой да ме спре“.

Наскоро тя промотира новия си музикален проект „Горе, горе“,  с който провокира вниманието на меломаните. Младата звезда на БГ музиката заложи на колаборация, различен стил и атрактивен видеоклип. Тя разказа в „Открит микрофон“ на Signal.bg за своята нова посока на работа и продуцентите, на които се е доверила.

„Всеки иска да постигне най-голямата висина. Аз знам, че трябва да работя, да не се отказвам никога. Каквото е писано, това ще стане. До който връх е казал Господ, до него ще стигна. Аз имам едно мото в живота: Единственият път е нагоре! Защо да се отказваш, защо да се принизяваш като знаеш, че можеш?! Талантът, който ти е даден, трябва да развиваш по най-добрия начин, за да бъдеш щастлив“ – сподели тя пред водещата Емилия Стоянова.

„Дойде един момент в моя живот, в който си казах: „Симона, експериментирай, направи нещо различно!“ – признава певицата и разказва как е стигнала до хората, с които сега работи.

Тази седмица Симона Загорова ще се изяви на сцената на BG MUSIC FESTIVAL, който ще се проведе в Сандански на 8 и 9 юни.В конкурсната програма ще изпълни дуетното си парче с Искрата „SOS“.

„Първо екипът на телевизия BG MUSIC CHANNEL са много готини хора, винаги много добре са се отнасяли към мен. И те, и аз имахме желанието да участвам в тазгодишното издание на фестивала. Точно тогава беше излязла и песента с Искрен Тончев – Искрата „SOS“. Затова и се явих с нея – готино парче, танцувално… Мисля, че на хората ще им допадне. Хареса ми идеята да се даде зелена светлина на българската музика“ – подчерта тя и допълни: „Като автор и изпълнител, искам да правя българска музика, искам да остана тук, да се развивам тук. Искам да си дам шанса и хората да ми дадат шанс“.

Какво още разказа Симона за фестивала и още за това какво й е коствало явяването в „Гласът на България“, пред какви трудности е изправена в музикалната си кариера и как успява да изгради свое име, вижте в интервюто.

Гледайте интервюто със Симона Загорова в „Открит микрофон“ тук!

6 юни 2018

Още музикални новини

Музикален поздрав от vladiboi
Facebook Страница
Tags cloud
React   namerila   Mustafa   Rainbow   Desperate   Geils   Akon   Imagine   Prah   Polovina   Twinbeat   May2012   karmin   Sasheto   Ni   Holi   YOUR   Teodosiu   AKROASI   Cady   magnit   Blows   Kampanos   Benz   Eleno