затвори

ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ И ХАРЕСВАНИЯ СА ВАЖНИ ЗА НАС!

Гласувайте за нас всеки ден, за да подпомогнете развитието ни.
Кликнете тук и след това потвърдете гласа си. Благодарим Ви!
Вход
x
#

Галена предизвика изключителен интерес в Америка

Галена приключи пролетното си турне  в Америка. Финалът бе поставен в Маями. Изключителен интерес и вълнение за всички присъстващи предизвика гостуването на певицата, която и този път не остави съмнение за това, че неслучайно е един от лидерите в българския музикален живот.

Още няколко успешни концерта белязаха това нейно пътуване в САЩ. Галена не пропусна и да се разходи сред любимите си местенца зад Океана. Точно от Сан Франциско, определян като градът с многото лица и място, което те кара да мечтаеш, хитовата певица поздрави почитателите си с няколко уникални кадъра и им изпрати своята искрена любов.

Това провокира поредица от лайкове в страниците на звездата в социалните мрежи. Меломаните не крият нетърпението си отново да посрещнат своята любимка на клубната сцена у нас.

Наскоро тя представи своя нов проект #ДайМиЛюбов. До този момент парчето не е звучало в нейно лайв изпълнение в България. Първата музикална изява на Галена след завръщането й от САЩ ще бъде на 17 май във Варна, където със сигурност новото попълнение в репертоара й ще зарадва публиката.

16 май 2018

Още музикални новини

Музикален поздрав от vladiboi
Facebook Страница
Tags cloud