Кали: Хубаво е преди да критикуваме някого, да се информираме | Новина - Безплатно теглене MP3-BG.net
затвори

ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ И ХАРЕСВАНИЯ СА ВАЖНИ ЗА НАС!

Гласувайте за нас всеки ден, за да подпомогнете развитието ни.
Кликнете тук и след това потвърдете гласа си. Благодарим Ви!
Вход
x
#

Кали: Хубаво е преди да критикуваме някого, да се информираме

Кали събра най-вълнуващите моменти от своите последни пътешествия в новия си видеоклип “Среден пръст”. В началото на март певицата направи 20-дневна обиколка на няколко екзотични страни. Тя посети Перу, Чили, Аржентина и Бразилия. През април пък любимият мъж на звездата я изненада с ваканция на Малдивите.

В “Среден пръст” има кадри от величествените водопади Игуасу на границата между Аржентина и Бразилия. Те са образувани преди 120 милиона години и представляват съвкупност от около 275 водопада. Зрителите могат да се насладят и на световноизвестния 4-километров плаж Копакабана в Рио де Жанейро в Бразилия. Другата забележителност, запечатана в лентата, е красивата японска градина в столицата на Аржентина, Буенос Айрес.

Кали има музиката от Боби Павлов от доста време, но е изчаквала подходящия текст, написан от Лора Димитрова. От самото начало певицата е искала да реализира видеото в чужбина и е удовлетворена, че е успяла да осъществи тази своя идея.

На полемиките в социалната мрежа, които породи заглавието, певицата дава своето обяснение.

“Хубаво е преди да критикуваме някого, първо да се информираме. “Среден пръст” означава надмощие, а символиката идва от английска победа срещу по-голямата френска армия в прочутата битка при Аженкур от 1415 година” – обяснява тя пред телевизия "Планета".

Кали вече имаше възможност да представи на живо своята нова хитова песен пред почитателите си в Каварна и Пловдив.

8 май 2018

Още музикални новини


Музикален поздрав от truenu84
Facebook Страница