Изненади за Equinox преди заминаването за Евровизия 2018 | Новина - Безплатно теглене MP3-BG.net
затвори

ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ И ХАРЕСВАНИЯ СА ВАЖНИ ЗА НАС!

Гласувайте за нас всеки ден, за да подпомогнете развитието ни.
Кликнете тук и след това потвърдете гласа си. Благодарим Ви!
Вход
x
#

Изненади за Equinox преди заминаването за Евровизия 2018

Изненади за Equinox, ден преди да заминат за португалската столица Лисабон. По изключение вечерното токшоу на БНТ1 тази седмица ще бъде излъчено в две части – от 22:00 и 23:30 часа.

За втори път предаването изпраща част от екипа си в „Евровизия“. Владимир Михайлов, добре познат като фронтмен на групите „Сленг“ и „Сафо“, повече от 5 години е част от бендана „Нощни птици“. Миналата година той беше беквокалист на Кристиан Костов. Сега ще излезе на сцената на „Евровизия“, за да представи заедно с партньорите си от Equinox България на най-престижната музикална сцена в Европа.

Композиторът и продуцент Борислав Миланов събра Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Мануел и Трей Кембъл в своята композиция „Bones“. Той  ще сподели своята тайна за успех на песенния конкурс.

С негови песни България досега постигна най-големите си успехи. Четвъртото място постигна Поли Геновапрез през 2016 година. Рекордната втора позиция завоювана от Кристиан Костов миналата година. За предстоящата музикална битка ще говорят изпълнителният продуцент на „Евровизия“ Йоана Левиева-Сойър и режисьорът на видеото към песента – Иван Москов.

Детето чудо Джони Мануел ще разкаже за успеха и провала, за турнетата си с култовата бой банда от краяна 90-те NSYNC. Тогава той е едва на 14 години. Миналогодишното му участие в „America got talent“ го превърна в истинска звезда по целия свят. Георги Симеонов, известен повече като JJ, също е тийнидол. Публиката го вижда за първи път в състава на момчешката група „032“, а днес вече е композитор и преподавател по музика. Как един българин се оказва участник в румънското издание на „Х фактор“, зрителите ще научат в петък вечер.

Трей Кембъл ще разкрие каква е магията в Equinox и как взаимно се допълват изпълнителите в групата. Жана Бергендорф ще се опита да опише творческите бури, които вълнуват душата й.

Към тази компания ще се присъедини и Ахинора Куманова (Нора Нова), за да върне разказа за „Евровизия“ до 1964 година. Тогава тя е представяла Германия в песенния конкурс.

Токшоуто „Нощни птици“ е в петък (27 април) от 22:00 и 23:30 часа по БНТ1.

26 април 2018

Още музикални новини


Музикален поздрав от truenu84
Facebook Страница