затвори

ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ И ХАРЕСВАНИЯ СА ВАЖНИ ЗА НАС!

Гласувайте за нас всеки ден, за да подпомогнете развитието ни.
Кликнете тук и след това потвърдете гласа си. Благодарим Ви!
Вход
x
#

Райна: Кариерата не е самоцел в моя живот, нищо не съм правила на всяка цена

Райна се завърна от поредното си Американско турне, което й донесе много нови запознанства и незабравими срещи с почитателите й зад Океана. 12 концерта в САЩ и Канада сложиха отпечатък в нейната музикална биография.

Изпълнителката за сетен път впечатли всички с красивия си глас и мелодичните песни в своя репертоар. Това породи и нови приятелства.

“Приятелите са това, без което не можем. С тях сме в щастливи и тъжни моменти. Това са хората, които са винаги до нас и от които се нуждаем, за да споделим нашето щастие, нашите емоции, нашите преживявания” – споделя тя.

Флорида и концерта на Райна в Тампа я срещна с нейния колега Коста Марков. Той я покани в дома си да гостува на семейството му. “Шеф Коста Марков ни посрещна с уникален гювеч. И попяхме даже. Семейство Маркови, благодаря за хубавите емoции в Тампа, Флорида” – сподели певицата в социалната мрежа.

Българските народни песни бяха неизменна част от концертите на певицата в САЩ и Канада. Самата тя казва, че чрез музиката по най-добрия начин изразява своите емоции и чувства.

“Всичко онова, което искам да кажа, го правя чрез музика. Хитовете през годините имат различна концепция за успешност и не мога да дам един генерализиран отговор на това какво е хит. Всяка песен си чака своето време, своя момент. И през годините съм успявала да уцеля такъв момент. В днешно време е все по-трудно да имаш хит, защото и публиката е много по-критична. Музикалният вкус е все по-различен и представите за музика са все по-противоречиви. Има страшно много изпълнители и е много трудно всички да бъдат на върха“ – обяснява тя.

Българите в Америка еднакво добре приеха, както попфолк песните на Райна, така и фолклорните песни, с които ги зарадва. Неслучайно в нейно изпълнение те получават такава голяма популярност в ефира на телевизионните канали “Планета” и в интернет – в PlanetaOfficial в YouTube, отчитат от музикалния канал.

“Кариерата не е самоцел в моя живот, нищо не съм правила на всяка цена. Нещата са се случвали и аз никога не съм ги форсирала. Не съм правила насила неща, които са в противовес с моите разбирания. Има моменти, в които съм си давала отдих.  Не съм имала своето вдъхновение и емоционален заряд, и съм се отдръпвала, за да се почувствам по-добре, да почувствам онази готовност, за да творя и да правя нови неща” – казва тя.

След едномесечно отсъствие Райна е заредена с много енергия, творчески хъс и желание за нови музикални проекти.

7 април 2018

Още музикални новини

Музикален поздрав от vladiboi
Facebook Страница
Tags cloud
Mister   Hamdija   Stas   Ketchua   zaedno   Backside   Ispleli   Maljkovic   Kato   forgive   Groovack   sestra   une   Kalinche   road   GLIKERIA   vissi   Aspioti   Sharona   Vij   Duhaii   Karras   Fen   Levski