Борис Дали залага на Теди Александрова | Новина - Безплатно теглене MP3-BG.net
затвори

ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ И ХАРЕСВАНИЯ СА ВАЖНИ ЗА НАС!

Гласувайте за нас всеки ден, за да подпомогнете развитието ни.
Кликнете тук и след това потвърдете гласа си. Благодарим Ви!
Вход
x
#

Борис Дали залага на Теди Александрова

Борис Дали, който на 24-ти март ще бъде рожденик, си пожелава здраве на себе си, на цялото му семейство и на всички приятели около него. Другото се постига. Певецът споделя, че няма някакви специални подготовки за този ден, защото всеки ден го усеща като рожден.

“Оставям се на течението, пък ще видим къде ще ме отвее. Най-много обичам на този ден да съм на участие някъде и да се забавлявам, защото приятели покрай мен винаги има, където и да съм в България. Изненади винаги има, все така се случва. Даже си спомням, че един рожден ден го карах три дни. Имах участия в три последователни дни като 24-ти март се падаше втория ден и празникът преля от ден първия, та до третия ден. Хубаво е човек да се забавлява и да разпуска. А когато съм в къщи на рождения ми ден, за мен най-голямото удоволствие е, че сме всички заедно“ – споделя той в “Автограф“.

Певецът издава пред водещата Галя Димитрова, че скоро планира да предложи и самостоятелна песен на своите фенове. Казва, че парчето е почти готово от една година. Николай Пашев е композиторът, а Теди Александрова е написала текста на песента.

“Идеята е много хубава. Чакам да го довършим и да го пуснем. Още малко й трябва. Мисля, че до броени часове ще е готова, а не дни. Ники е обещал да я направи. Изпипват се нещата, гледаме всичко да е най-най. Щом стане готова, я пускам веднага. Не се притеснявам, че ще е много скоро след появата на “Дай, дай, дай“. Нека да има повече песни, нека да има хората какво да слушат“ – обяснява музиклания изпълнител.

Борис Дали разкрива, че има и една много хубава балада като музика и аранжимент, но чака текстове за нея.

“Оказа се голям проблем с текстовете, защото летвата се вдигна много с хубави текстове. Вече всичко е изпято и трудно се пишат текстове. Понякога се получават изведнъж, понякога се бавят нещата. Поръчал съм текст за тази балада на няколко човека и смятам да избера най-въздействащият“ – казва още музиклания изпълнител.

22 март 2018

Още музикални новини


Музикален поздрав от zhani123456
Facebook Страница