затвори

ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ И ХАРЕСВАНИЯ СА ВАЖНИ ЗА НАС!

Гласувайте за нас всеки ден, за да подпомогнете развитието ни.
Кликнете тук и след това потвърдете гласа си. Благодарим Ви!
Вход
x
#

Илиян посрещна Нйепи

Илиян посрещна Нйепи. В нощта на 17 срещу 18 март на остров Бали посрещат Нова година. За първи път свидетел на този екзотичен празник стана и попфолк музиклания изпълнител. От своя страна той бе щедър и подари емоциите, които усети, на своите фенове. Изпълнителят на „Пайнер“ не пропусна да заснеме всеки един интересен момент и да го сподели с последователите си в социалните мрежи.

“Невероятна традиция на една невероятна култура! Тих ден, в който можеш да чуеш мислите си, да чуеш душата си, да се слееш с божественото и да усетиш закрилата на Вселената”, написа Илиян.

Три-четири дни преди Нйепи (Балийскта Нова година), балийците донасят на плажа всякакви символи на безбройните божества, които почитат. Трябва да се извърши церемонията по пречистването. Ако плажът е далеч от селото им, хората тръгват с камион или друго превозно средство, но ако е на около 3 км. разстояние – всички отиват пеш. Тази церемония има специално предназначение – да неутрализира негативната енергия във Вселената.

“Щастлив съм, че съм тук. Целият остров остана без ток, интернет и комуникация с останалият свят. Невероятна тръпка, на която съм се старал максимално да ви направя свидетели. Освен това, искам да обърнете специално внимание на звездното небе”, казва още той.

Илиян се връща в България на 4 април и ще зарадва музикалните фенове си с нова фотосесия, а веднага след това и с нови музикални проекти, съобщават от телевизия "Планета".

19 март 2018

Още музикални новини

Музикален поздрав от lyuba
Facebook Страница
Tags cloud