Емилия: Разбирам колко съм се лъгала, че съм била щастлива | Новина - Безплатно теглене MP3-BG.net
затвори

ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ И ХАРЕСВАНИЯ СА ВАЖНИ ЗА НАС!

Гласувайте за нас всеки ден, за да подпомогнете развитието ни.
Кликнете тук и след това потвърдете гласа си. Благодарим Ви!
Вход
x
#

Емилия: Разбирам колко съм се лъгала, че съм била щастлива

Емилия получи поредна романтична изненада от нейния годеник Жорж Башур. Певицата бе сюрпризирана с огромен букет от 116 червени рози по случай Международния ден на жената.

Фолк фурията сподели в социалната мрежа фотос с прекрасния подарък, а самата тя е сияеща от щастие.

“Ако преди съм си мислила, че съм била щастлива, то сега разбирам колко горчиво съм се лъгала. Ако преди съм си мислила, че съм обичала, то сега разбирам, че горчиво съм се лъгала. Ако преди съм си мислила, че всичко в този живот минава и заминава, сега мисля, че за мен тази любов и човека, който обичам с цялото си сърце, ще ми е за цял живот белег в душата и сърцето, каквото и да се случи, никога и нищо няма да ме откаже. Обичам те, Любов моя, и благодаря за всичката любов, която ми подаряваш всеки ден!” – написа трогната тя.

Изненадата за Емилия дошла по време на участието й в известен клуб във Велико Търново. Най-неочаквано токът спрял, но това е добре планиран малък „технически проблем“, в който са въвлечени доста хора. Когато всичко утихва, на сцената се появява младеж с огромен букет.  Емилия нито за миг не се усъмнява, че това е любовно послание от нейния любим.

Оказва се, че и броят на розите – 116, хич не е случаен. В първото телевизионно интервюто на Емилия по повод на новия мъж в живота й, тя заяви,  че по скалата от 1 до 10, обича Жорж Башур – 16. Така тази цифра вече си има своята символика в отношенията между Емилия и нейния избраник.

Бизнесменът всеки ден прави за нея неочаквани и трогателни жестове, които не стават публично достояние, но пък я карат да се чувства най-щастливата жена на света.

13 март 2018

Още музикални новини


Музикален поздрав от zhani123456
Facebook Страница