Райна пое към своето трето турне в Америка | Новина - Безплатно теглене MP3-BG.net
затвори

ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ И ХАРЕСВАНИЯ СА ВАЖНИ ЗА НАС!

Гласувайте за нас всеки ден, за да подпомогнете развитието ни.
Кликнете тук и след това потвърдете гласа си. Благодарим Ви!
Вход
x
#

Райна пое към своето трето турне в Америка

Райна пое към своето трето турне в Америка. Отвъд Океана изпълнителката на „Пайнер“ ще пребивава през целия месец март.

Началото на това пътуване ще бъде едно истинско приключение. Окозва се, че ще смени няколко полета в рамките на 24 часа. Първият е от София до Франкфурт в Германия, следващата спирка е Ванкувър в Канада. От там актуалната изпълнителка ще се отправи към Сиатъл в щата Вашингтон, където ще се състои първият концерт.

Райна е изключително щастлива, че началото на срещите й с българите в Америка ще бъде поставено на Националния празник на България, 3 март. Тя ще радва своите почитатели с патриотични народни песни, които няма как да не събудят родолюбиви чувства.

Ще изпълни и най-големите си попфолк хитове, начело с най-новото заглавие “Зле те чувам”, което у нас вече е тотален хит, съобщават от Планета ТВ.

Следващият концерт на Райна в САЩ ще бъде в навечерието на Международния ден на жената. На 8 март певицата ще пее за всички ценители на българската музика в Лас Вегас. До края на седмицата тя ще радва с песните си своите почитатели в Маями – на 9 март, в Чикаго – на 10 март и Детройт на 11 март.

2 Март 2018

Още музикални новини


Музикален поздрав от zhani123456
Facebook Страница